MASSAGE


En massagebehandling har fokus på at få løsnet din krop og muskler godt op. Dette gør jeg ved brug af de samme massageteknikker som benyttes i kropsterapi. Det vil sige at jeg arbejder dybdegående med hele din krop, og behandlingen udføres med massage, dybe tryk, stræk samt pulsering af din krop. Der vil også tit være fokus på dit åndedræt.


I modsætning til en Kropsterapi behandling så vil jeg i Massage behandlingen ikke dykke ned i de følelsesmæssige problematikker som din krop gemmer på.


En Massage behandling kan være en behandling der gennemgår hele kroppen, eller den kan blot have fokus på et eller flere specifikke problemer, skader eller smerter du har. En massagebehandling er også god ved en specifik smerte som hold i nakken, ondt i skulderen osv.


SMERTER

Går du med smerter i hovede, nakke, skuldre, ryg, lænd eller et helt andet sted, så kan en massage måske hjælpe dig


AFSPÆNDING AF MUSKLER OG LED

Behandlingen foregår som dybdegående massage kombineret med mere rolig massage.


RO OG OMSORG

En dybdegående massage kombineret med en rolig massage kan give dig en ro i kroppen, og dermed give kroppen tid til afslapning


SAMMENHÆNG

Kroppen hænger sammen. Derfor er en smerte et sted ikke ensbetydende med at problemet er hvor du har ondt. En massage af hele kroppen kan skabe sammenhæng og dermed lindre din smerte