KROPSTERAPI


En Kropsterapi behandling benytter sig af dybdegående massageteknikker, dybe tryk, stræk samt pulsering af din krop. Ud over massage indeholder en kropsterapibehandling flere teknikker blandt andet i form af betydeligt fokus på åndedræt, meridianbaner, ledfrigørelse, akupressur og zoneterapi.


I Kropsterapi benyttes også samtale til at skabe en forståelse af de ting din krop gemmer på. Det kan være ting du allerede ved du går og tumler med, men også ting du igennem behandlingen pludselig bliver bevist om.


Kropsterapi en behandlingsform der gør mange mennesker i stand til at få åbnet kroppen op både fysisk men også følelsesmæssigt, og dermed skabe forbindelse og samhørighed mellem krop og sind. Det kan skabe en ro, forståelse og accept for den situation du og din krop står i.


En kropsterapi behandling kan dermed hjælpe mange mennesker ved stress, angst, depression og mange andre udfordringer.


En kropsterapibehandling vil kunne opleves forskelligt fra behandling til behandling da jeg følger de spændinger der er i din krop, samt det der kommer frem under samtalen.


Kom ned i kroppen

Rigtig mange mennesker lever i hovedet og lytter ikke til sin krop. Kropsterapi kan hjælpe dig til at komme ned i kroppen og lade kroppen tale


Lindring af smerter og spændinger

Kropsterapi kan løsne smerter i kroppen, herunder muskel og ledsmerter


Omsorg og ro

Kropsterepi kan bruges til at komme ned i kroppen og få ro samt give sig selv egenomsorg


Sammenhæng

Kropsterapi kan give dig en forståelse af hvorfor din krop reagerer som den gør. Få gamle og nye problemstillinger sagt højt og skabe rum og forståelse