FIRMAMASSAGE


Tilbyd dine medarbejdere massage og få løsnet kroppen op, uden at de skal forlade arbejdspladsen.


En aftale med din virksomhed laves så den passer til jeres virksomhed og jeres medarbejdere. Et eksempel kan være at jeg kommer til jeres firma 3 timer når det passer jer. I det tidsrum tilbyder jeg behandlinger af 30 min massage. Alt dette til en rigtig god pris og uden at dine medarbejdere behøver forlade arbejdspladsen.


Jeg medbringer alt nødvendigt udstyr, også massagebriks. Det eneste I skal sørge for er et lokale hvor massagen kan foregå uforstyret. Jeg kan også tilbyde et specielt bookingsystem kun til jeres virksomhedm så jeres medarbejderne i ro og mag kan se hvornår der er ledige tider samt booke en tid når det passer ind i deres kalender. Fordelen er at I så slipper for at holde styr på en liste over hvem der har tid hvornår.


Sidst men ikke mindst så er det også muligt at lave firmaaftaler hvor behandlingen foregår i min klinik men til en speciel pris. Aftalen kan være at firmaet får tilsendt en faktura, eller at medarbejderen selv betaler, men til en særlig aftale firmapris.


Andre koncepter og aftaler er selvfølgelig også mulig at lave. Sammen skræddersyr vi en aftale så den passer ind i jeres firma og til jeres medarbejdere. Kontakt mig for yderligere information og dialog.


Afspænding


Behandling af muskler og led


Afslapning


Glade og tilfredse medarbejdere